Autopesu

Neste Hiirosen pesuhalli on uudistunut!

Uusinta uutta ja entistä parempaa puhtautta.

Nyt pesupassilla joka 6. pesu veloituksetta!

Pesuhallimme on varustettu uudella Tammermatic T700 Lux autopesurilla, joka yhdistää harjapesun ja harjattoman pesun ominaisuudet. Auto puhdistuu pienempiäkin yksityiskohtia myöten, kuitenkin maalipintaa säästäen ja sopi myös hellävaraista käsittelyä vaativille pinnoille.

Autopesulaitteiston täysautomaattisen muodontunnistuksen ansiosta samalla ohjelmalla voidaan turvallisesti pestä suksiboxit, lava-autot ja isot pakettiautot (maksimileveys 250 cm, -korkeus 285 cm ja -pituus 750 cm).

Pesun yhtäaikaiset toiminnot – jopa kuusi yhtäaikaista toimintoa – mahdollistavat entistä nopeammat ja tehokkaammat pesut. Autopesurin kääntyvät korkeapainesuihkut puhdistavat pinnat, joihin harjat eivät ylety. Kattosuutin liikkuu auton muotoja mukaillen ja korkeapainevesisuihkut pesevät auton edestä taakse tehokkaasti vaaka- ja pystypinnoilta.

Koneessa integroituna oleva alustapesu poistaa tehokkaasti auton alustasta, helmoista, lokasuojien sisäpinnoilta sekä takapuskurin alapuolelta.

Renkaan esipesun ja korkeapainepesun tehokkuuden ansiosta renkaat ja vanteet puhdistuvat hankalimmistakin koloista. Renkaat ja vanteet viimeistellään kiiltäviksi kiillotusominaisuudella.

Autonpesuhinnat alkaen 18€.

Omatoimisille pesijöille on käytössä TI-hallit painepesureineen ja imureineen.